dumitrucristina
1915 poze   9315 vizite
Albume

membru din 16 ianuarie 2010

Despre h2o

# Titlu Prima difuzare Codul de producţie
1 "Schimbarea"
"Metamorphosis" 30 august 2007
6 iulie 2006 101
După ce adolecentele Cleo Sertori , Emma Gilbert şi Rikki Chadwick se pierd pe mare şi ajung într-o grotă antică, acestea descoperă că nu vor mai putea fi normale vreodată, fiind vrăjite în bazinul oceanic de sub conul vulcanului Insulei Mako- pe timp de Lună Plină. Fetele descoperă că, după 10 secunde de la contactul cu apa, sunt metamorfozate în sirene. Prima care descoperă este Emma,care înota în ocean. Cleo descoperă că poate modela apa, iar Emma poate să o îngheţe. Emma şi Rikki acceptă aceste puteri, dar lui Cleo, căreia îi este frică de apă, nu-i convine deloc ideea.
Audienţă: 0,43 mii (România)
Note: Primul episod al sezonului;Episodul pilot al seriei

2 "Petrecerea la piscină"
"Pool Party" 31 august 2007
13 iulie 2006 102
Emma şi Cleo se plâng de faptul că sunt "anormale", iar pe Rikki o deranjează...Ea nu are niciun fel de putere deosebită deocamdată,dar... descoperă puterea de fierbere a apei. Miriam (cea mai populară fată din liceau) organizează o petrecere la piscină,în cinstea lui Byron(surfer-ul cel arătos), iar Cleo doreşte să meargă de asemenea, în ciuda faptului că devine sirenă dacă se udă. Vazand ca îi este frica de apa, la petrecere Zane o arunca pe Cleo în piscina. Este văzută ca sirenă de Lewis, iar acesta află despre sirene şi puterile acestora. Emma renunţă la întrecerile de înot-pasiunea ei.
Imagini episod: click

3 "Captura Zilei"
"Catch of The Day" 1 septembrie 2007
20 iulie 2006 103
Byron îi spune lui Cleo că ţestoasele sunt în pericol, fiind prinse în năvoadele pescarilor. Aceasta investighează problema, descoperind că unul dintre braconieri este un angajat al tatălui ei. Între timp, Emma şi Rikki află că pot să-şi ţină respiraţia sub apă mult timp. Cleo este prinsă într-un năvod şi îşi pierde frica de apă.De asemenea începe să îi placă înotatul stil "peşte" .Totul se termină cu bine,iar pescarii incorecţi sunt prinşi şi judecaţi.
Imagini episod: click

4 "Petrecerea fetelor"
"Party Girls" 2 septembrie 2007
20 iulie 2006 104
Emma organizează o petrecere în pijama la care o invită şi pe Rikki. Tot ea descoperă, pe fundul Bazinului cu Lună de pe Insula Mako, un medalion vechi,dar foarte deosebit.Cleo se angajează la Parcul Marin. Miss Chatham îşi face prima apariţie misterioasă ,la Parcul Marin. Se pare că ştie despre sirene,spunându-i lui Cleo să se ferească de apă. În timpul petrecerii,Miriam (invitata nedorită) încearcă să fure medalionul,dar este prinsă de Rikki.Emma îi dă medalionul lui Cleo.Rikki îşi face noi prietene.
Imagini episod: click

5 "Ceva de "pescuit""
"Something fishy" 3 septembrie 2007
4 august 2006 105
Kim îi găseşte jurnalul lui Cleo, în care citeşte despre sirene! Îi spune şi lui Elliot.El nu crede, dar îşi dă seama că Emma i-a îngheţat apa de la duş şi o crede. Aceştia încearcă să le demascheze. Fetele, dar şi Lewis îi fac să creadă că Miriam este sirenă. Dar aceştiia nu se lasă! Ajung să creadă că până chiar şi Lewis este un...triton. Totuşi aceasta ar fi fost doar o teoremă dacă nu aveau şi dovezile;Kim varsă apă pe Cleo,iar aceasta fuge la baie.Înainte să închidă uşa,Kim îi vede coada,apoi intră peste Cleo în cameră,când tocmai curăţa acvariul. Observă ca nu mai era apă ,iar Cleo îi spune că este în găleată,dar nu o crede. Până la urmă fetele reuşesc să-i convingă că nu a fost decât o neînţelegere.
Imagini episod: click

6 "Dragoste de copii"
"Young Love" 4 septembrie 2007
11 august 2006 106
Pe plajă,Emma o roagă pe Rikki să aibă grijă de Elliot,cât timp ea este plecată cu Byron.Dar Elliot se duce în larg ,să facă surf şi este tras de curenţi.Rikki îi sare în ajutor.Acasă,Elliot le povesteşte tuturor cum Rikki i-a salvat viaţa,înotând "mai repede ca un delfin!". Emma crede că Elliot a văzut-o pe Rikki sirenă,dar din fericire, nu. În schimb, această mascaradă are un efect nedorit de Rikki:Elliot se îndrăgosteşte lulea de salvatoarea lui!!! Acum încearcă orice pentru a o impresiona:cadouri,flori,bomboane...dar Rikki îl refuză. Între timp,Lewis le duce pe fete,dar şi pe Elliot la o seră de-a fratelui său.Elliot spune că acolo chiar i-ar plăcea să se rătăcească. Dar Elliot tot o curtează pe Rikki. Când ea îl jigneşte,el fuge plângând. Rikki îşi dă seama unde e şi se duce după el. Apoi îşi cere scuze şi îl convinge să se întoarcă.
Imagini episod: click

7 "Vraja lunii"
"Moon Spell" 5 septembrie 2007
18 august 2006 107
E lună plină, iar Emma vrea să organizeze o petrecere perfectă pentru tatăl ei. Dar planurile îi sunt nărăvite de Lună. Sub avertismentul Domnişoarei Chattham, Emma e afectată. Acum îşi poate exprima liberă sentimentele. Devine excentrică şi "hippy". Prin asta, transformă petrecerea tatălui său într-un fiasco! Îşi jigneşte familia şi asta nu este tot! Intră în apă, se transformă, dar nu îşi mai poate reveni dupa care, îl seduce pe Byron, iar acesta se apropie din ce în ce mai mult de secretul fetelor. Până la urmă Cleo şi Rikki salvează situaţia, iar Emma se întoarce la normal,a doua zi.
Imagini episod: click

8 "Afacera Denman"
"The Denman Affair" 6 septembrie 2007
25 august 2006 108
Un renumit biolog marin, Linda Denman, vine în oraş. Lewis se îndrăgosteşte de ea. Dar Lewis vrea să profite de ocazie pentru a face mai multe cercetări în privinţa sirenelor. Se produce inevitabilul: împrăştiatul Lewis uită o mostră din ADN-ul lui Cleo (de pe unghia sa) în laborator. Dr. Denman o găseşte şi îi descoperă proprietăţile foarte interesante: la un contact cu apa, celulele îşi schimbă complet forma! Încearcă să-l facăpe Lewis să-i destăinuie mai multe,iar Lewis este căt-pe-aci să dezvăluie secretul sirenelor! Cleo îl pune să aleagă între ele şi Dr.Denman,iar el ezită să răspundă. Într-o zi ,Dr.Denman îi spune lui Lewis că ar vrea să-l ia cu ea în următoarea sa expediţie,iar el acceptă.Între timp,Denman publică un titlu de ultimă oră în domeniul ştiinţei:"Doar adăugaţi apa",ce face referire la proporietăţile misterioase ale mostrelor lui Lewis.Până la urmă,Lewis îşi dă seama de marea greşeală şi se decide să rămână în Gold Coast,cu tot cu mostre.Denman pleacă şi totul rămâne un mister...cel puţin, deocamdată.
Imagini episod: click

9 "Ape Periculoase"
"Dangerous Waters" 7 septembrie 2007
1 septembrie 2006 109
Peştişorul lui Cleo, Pluto, moare,iar Rikki o ia peste picior.Cleo se întristează,iar Rikki îşi dă seama că este cam rece cu Cleo.În semn de părere de rău îi "cumpără" un nou peştişor.Dar ,un tip misetrios o convinge pe Rikki să-i aducă şi lui un astfel de peşte rar. Rikki îi aduce un peşte superb, iar tipul îi face curte şi îi oferă foarte mulţi bani pentru a-i aduce şi mai mulţi peşti. Rikki e încântată de noua sa slujbă, dar,la un moment-dat,vede unul dintre peşti în acvariu la JuiceNet Caffe. Devine suspicioasă şi se duce să se răzbune. Dar acolo este prinsă, iar situaţia scapă de sub control. Totuşi,cu ajutorul lui Cleo şi al Emmei, braconierii sunt prinşi.
Imagini episod: click

10 "Camera nu minte nicioadată"
"The Camera Never Lies" 8 septembrie 2007
8 septembrie 2006 110
La JuiceNet Caffe, Willfred organizează încă o ediţie a Concursului Local de Scurt-Metraje. Anul trecut, câştigătorul a fost Lewis.Anul acesta tema concursului este "Eroii de lângă noi!". Emma are deja o propunere, care nu este prea agreată de fete :"Mama!". Rikki se gândeşte să facă un film subacvatic, cu rechinii Mako. Zane,al căriu tată, Harrison Bennet, este principalul sponsor şi membru al juriului, se gândeşte ca protagonistul să fie el deoarece tatăl lui a doborât recordul la Windsurf-ing în jurul Insulei Mako, acum el vrea să-i doboare recordul tatălui său. Între timp, la casa Gilbert încep filmările la producţia "MAMA". Emma o întreabă tot felul de lucruri pe mama ei, iar Rikki se plictiseşte de moarte. Ea decide să înceapă filmările peliculei sale "subacvatice". Zane îl roagă pe Lewis să-l ajute cu filmările. Dar Zane cade de pe placă şi este atacat de un rechin, Rikki vine în ajutor, goneşte rechinul, iar când Lewis soseşte nu era nimic în jurul lui Zane. În seara concursului, filmul câştigător este parodia lui Lewis, în care Zane era speriat de o jucărie de baie. Zane primeşte premiul de cel mai bun actor,dar este supărat fiindcă nimeni nu-l crede. Rikki îl consolează, iar între ei doi se aprinde o scânteie a dragostei.
Imagini episod: click

11 "Ai chef să înoti?"
"Sink or Swim" 9 septembrie 2007
15 septembrie 2006 111
Byron vrea să participe la un concurs de înot şi o "angajează" pe Emma ca Instructor.Ea acceptă,în ciuda riscului de a se uda.Dar Byron nu cooperează deloc! Ea se supără şi devine foarte dură.Între timp,Lewis continuă cercetările legate de sirene,cea ce o exasperează pe Rikki,care,la supărare,îi dă lui Lewis un fir de păr de Dog German,pentru a-l induce în eroare.Iar,între Emma şi Byron se naşte o adevărată idilă.Dar totul se sfârşeşte cu un sărut,deoarece Byron se ia la întrecere cu Zane şi pierde. Astfel Zane are un avantaj psihologic. dar,în ziua concursului. Byron câştigă! Totul se termină cu bine,dar între Emma şi Byron se află o relaţie nedefinită.

12 "Legenda devine reală"
"The Siren Efect" 10 septembrie 2007
22 septembrie 2006 112
Luna Plină vine iar. Dar de data asta fetele şi-au luat toate măsurile de precauţie. Totuşi, Cleo se uită la reflecţia lunii şi este afectată. Această afonă totală, începe să cânte aşa frumos şi cristalin, cum nimeni din familia ei nu a mai făcut-o!Dar asta nu este tot. Glasul ei îi atrage pe toţi băieţii din Gold Coast. Rikki şi Emma încearcă să o ascundă, dar nu reuşesc. Până când tatăl lui Cleo ii goneşte, ei nu pleacă. Dar, peste noapte, Cleo cântă la radio,iar la prima oră a dimineţii, familia Sertori se trezeşte cu zeci de băieţi în curtea din faţă. Au negociat, iar Cleo a concertat live la JuiceNet Caffe. Dar la ora 10 ziua, cleo şi-a pierdut vocea (vraja lunii a dispărut). Picătura care a vărsat paharul a fost sărutul lui Cleo cu Lewis sub ochii tatălui lui Cleo.

13 "Bătrâna Lory"
"Shipwrecked" 11 septembrie 2007
28 septembrie 2006 113
Fetele descoperă locuinţa lui Miss Chattham: O barcă veche numită Loraly din portul oraşului. Între timp,misterioasa doamnă Chattam se îcaieră cu Zane. Este anunţată că i-se va lua barca. Aceasta face un infarct, spunându-i Emmei că vor să îi ia comoara. Emma o găzduieşte pe Domnişoara Chatham, temporar, dar aceasta din urmă e la un pas să-le dezvăluie secretul părinţilor Emmei. Chattham se întoarce pe Lorelay, vrân să fugă cât mai departe, dar Zane, furios o ameninţă că-va lua comoara. Aceasta face al doilea infarct, iar Zane se scufundă cu Lorelay cu tot, din cauza unei explozii cauzate de un scurt circuit la panoul electric Emma îi sare-n ajutor, dar Zane, îi vede coada. Emma ia comoara: un medalion, precum cel al lui Cleo.

14 "Surpriză!"
"The Big Chill" 12 septembrie 2007
6 octombrie 2006 114
Cleo înnumără cu nerăbdare zilele până la aniversarea sa. Dar când se gândeşte că părinţi ei i-ar putea strica şi a şaisprezecea aniversare. Temerile i-se adeveresc: În "în Marea Dimineaţă" se trezeşte cu un ponei,cu nişte copii deghizaţti, cu confetti, baloane şi o baie de bile. Şi cu Emma, Rikki şi Lewis,lumea ei, parcă se prăbuşeşte. Tristă se duce pe Mako, plângând. Acolo o găseşte Lewis care-i pregăteşte o petrecere-surpriză.

15 "Era glaciară"
"Surprise!" 16 septembrie 2007
13 octombrie 2006 115
Emma se descurcă de minune la noua slujbă, la JuiceNet Caffe,iar Willfred este foarte mulţumit.Cleo,deasemenea,la Parcul Marin.Singura dintre fete care nu are o slujbă este Rikki.Dar tot ea îşi doreşte un bilet la concert.Aşa că se angajează la JuiceNet Caffe.Dar,acolo face un dezastru:face mizerie,este leneşă,nu serveşte bine,grăbeşte clienţii şi tot aşa.În această "degringoladă"ajunge şi la masa lui Zane şi al lui Miriam,unde,Miriam,dezamăgită de servire,se duce la camera rece şi apasă pe "Decongelare"!Când Emma trece pe acolo,Miriam se ascunde,iar Emma îşi foloseşte puterile pentru a recongela tot.Dar,uitându-se mai bine,vede nişte pantofi,după un raft.Apoi o vede pe Miriam...total congelată de vie!Se produce un mare dezastru!Singura care poate ajuta acum este Rikki!Până la urmă este convinsă să ajute,dar înainte încearcă "decongelarea" pe toffu! Ei bine,nu reuşeşte,topindu-l!Până la urmă o dezgheaţă pe Miriam,apoi Cleo îi pune sângele în mişcare şi totul se rezolvă.Iar, a doua zi, Emma a strâns destui bani, pentru 3 bilete la concert!

16 "Bolnav de pasiune"
"Lovesick" 16 septembrie 2007
20 octombrie 2006 116
Cleo stă foarte mult timp la Parcul Marin, de când Rhony, delfinul, s-a îmbolnăvit. Apar suspiciunile: Deoarece este văzută cu Zane, se crede că cei doi sunt împreună. Cu puţin "ajutor" din partea lui Kimmy, Cleo este pedepsită să nu mai iasă din casă. Lui Zane i- se apică acelaşi tratament, din partea tatălui său. Într-un final se ajunge la verdictul : "Tată, Cleo a fugit să se mărite."

17 "Un virus letal"
"Under the Weather" 18 septembrie 2007
27 octombrie 2006 117
Afară plouă. Iar fetele nu mai pot ajunge la examenul de biologie. Trebuie să găsească imediat o scuză. Lui Cleo îi vine o banală idee: "Ne prefacem că ne-am îmbolnăvit ! " Dar boala lor devine din ce-în ce mai credibilă; fetelor, ba le creşte temperatura, ba le scade! Doamna Gilbert, îngrijorată cheamă doctoriţa. Totuşi Dna. Gilbert ajunge la concluzia că iaurtul ei ar fi vinovat, deoarece toate au mâncat din el, înaintea contaminării.Dar asta nu e tot;şi Elliot a mâncat din iaurt. Vine doctorul; verdictul :"Fetele voastre suferă de un virus tropical, letal." Acum, sirenele trebuie să meargă la analize! N-au cum, căci s-ar descoperii secrteul lor.

18 "Răsăritul lunii rele"
"Bad Moon Rising" 18 septembrie 2007
3 noiembrie 2006 118
Luna Plină atacă iarăşi! De data asta, victima este rebela Rikki! Din greşeală, se uită la o reflecţie a reflecţiei Lunii. Dintr-odată, întreaga bucătărie se încălzeşte! Rikki devine o flacără vie! Între timp, Zane şi domnul Sertori caută dovezi pentru a putea găsi "Monstrul Marin care l-a salvat pe Zane", care nu este nimeni altcineva decât Emma. Rikki, disperată, se duce, pe furiş pe Makko (faţă de celelalte sirene, ea n-a fost afectată şi din punct de vedere al cozii). Acolo, tot ceea ce atinge ia foc! Zane se duce spre Mako pentru dovezi. Cei doi se întâlnesc. Par mai apropiaţi ca niciodată. Se sărută, lăsându-l inconştient pe Zane. A doua zi, totul (aproape) revine la normal...

19 "Uraganul Angela"
"Hurricane Angela" 19 septembrie 2007
10 noiembrie 2006 119
Cleo şi Kim se ceartă din cauza unui mp3 furat de Kim de la Cleo. Dar, sunt anunţate că verişoara lor, Angela, vine în oraş. Într-adevăr: Angela Sertori este un mic monstru răzgâiat. Încearcă să bage râca între cele două surori. Iar, când ajung la Parcul Marin,Angela se pierde, intenţionat. Kimmy şi Cleo o caută disperate prin tot parcul,dar...fără speranţă! La un moment-dat, Kim se plictiseşte de căutări şi se duce acasă.Apoi,pleacă şi Cleo.Dar acasă,Cleo are o surpriză în baie:un pelican! Cleo o ceartă tare pe Kim,apoi ,împreună cu Rikki,Emma şi Lewis, prinde pelicanul şi îl duce la Parcul Marin. Acolo, află că poate să fie concediată,deoarece a luat pelicanul.Dar,după nişte cercetări,cu toţii află că acest pelican bolnav a fost adus de Cleo din alt loc, pentru îngrijire.Acum toţi sunt mulţumiţi,dar unde este Angela?Ei bine,Lewis o găseşte făcând surf. Acum, ea este pusă să se recompenseze.

20 "Cârlig ,linie şi plumb"
"Hook, Line and Sinker" 19 septembrie 2007
17 noiembrie 2006 120
Se organizează concursul anual de pescuit, iar Lewis se înscrie. Dar anul acesta este sigur că va câştiga, deoarece are o îmbunătăţire inovatoare la undiţa lui. Între timp, Rikki se duce la un seminar şi, acolo se întâlneşte cu Zane. Cei doi se apropie foarte mult. Şi, blocaţi pe terasă, ajung să se sărute... Dar să ne întoarcem la Lewis. Pentru că nu prindea peşti, Cleo s-a găndit să îi dea o "coadă" de ajutor: prinde cel mai mare peşte! Dar juriul îşi dă seama că Bibanul trăieşte în ocean, departe de zona concursului. Este la sfarsit iertat din mai multe cauze, şi tota lumea cumpără momeala de la el.

21 "Sirena cu părul roşu"
"Red Herring" 20 septembrie 2007
24 noiembrie 2006 121
De când s-au sărutat, relaţia dintre Rikki şi Zane ia amploare. Zane îi cere lui Rikki să iasă în oraş, dar Rikki nu poate accepta:îi va vorbi despre monstrul marin tot timpul, şi s-ar putea da în vileag. Iar tocmai asta se coincide cu căutările disperate ale lui Zane. Ei bine, Zane descoperă un filmustraniu despre Domnişoara Chatham crezând că ar putea fii sirenă. Între timp, Emma se jenează când Byron îi zice că e prea previzibilă, aşa că s-a decis să schimbe ceva la ea : culoarea părului. Cleo, din greşeală, o vopseşte roşu aprins. Din fericire părul i-se colorează doar când e sirenă.Iar inevitabilul se petrece: Zane, aflat în "expediţie" lângă epava lui Loraly, o vede pe Emma ca sirenă sub apă(ea s-a întors pe epavă deoarece Miss Chatham a rugat-o să ia nişte poze vechi, cu ea şi prietenele ei sirene). Din fericire, Zane o vede vopsită fara sa îşi dea seama ca era Emma.

22 "Peştele uscat"
"Fish Out of Water" 20 septembrie 2007
1 decembrie 2006 122
Rikki şi Zane ies la prima întâlnire, iar din parte prietenilor apar suspiciuni;Cleo şi Emma îi văd îmbrăţişaţi,ieşind de la un film de dragoste. Când se află că sunt împreună, relaţia lor ia o întorsătură de "Romeo & Julieta". Fetele nu o pot lăsa pe Rikki să se vadă cu Zane, deoarece acesta va insista, iar Rikki îi va zice... totul. Dar, şarmantul Zane îi cumpără o rochie roşie, elegantă, lui Rikki, apoi o invită la el acasă. Acolo Rikki luptă împotriva exploatării insulei Mako,iar Zane îi ţine partea, Emma fiind şi ea acolo.

23 "În trecut"
"In Too Deep" 21 septembrie 2007
8 decembrie 2006 123
Când Zane şi Rikki se plimbau, Rikki vede ceva interesant la mall: un colier exact ca al lui Cleo şi Chattham. Aceasta bate apropo lui Zane să-il cumpere. Lewis şi Rikki încearcă să strângă bani. Între timp, Miss. Chattam le spune lui Cleo şi Emmei că acel colier a fost al Juliei; Julia, Gracie şi Louise au fost sirenele din trecut. Colierul lui Gracie se află la Cleo. Ne întoarcem la Rikki şi Lewis: când au strâns destui bani, constată că misteriosul colier este pe cale să fie rupt de nervoasa Miriam; Se încurca în tricoul "divei". Zane şi Rikki se ceartă pe acest motiv, iar Rikki pleacă nervoasă. Iar Louise Chatham, îi zice lui Rikki că istoria s-ar putea repeta: rebela Julia, care avea aceleaşi puteri ca ale lui Rikki, la fel de mari şi periculoase, i-a zis iubitului ei bogat că e o sirenă. Cu ajutorul lui Zane, fetele recapătă colierul. Acum, că Domnişoara Chatham i l-a dat pe al ei Emmei, iar Rikki l-a primit pe cel al Julia, toate trei sunt din-nou împreună.

24 "Elixirul dragostei#9"
"Love Potion#9" 21 septembrie 2007
15 decembrie 2006 124
Se anunţă o seară dansantă. Dar în afara lui Rikki, nici o sirenă n-a fost invitată( Cleo îl aştepta pe Lewis, dar acesta s-a luat cu cercetările pentru a găsi un antidot la problema fetelor cu apa., iar Emma îl aşteaptă pe Byron, care nu a putut să dea de ea). Într-un final Cleo a fost invitată de Nate. Seara cea mare a sosit, dar Emma n-are cu cine să meargă, aşa că se gândeşte să stea acasă. Dar ea e organizatoarea aşa că... totuşi Lewis termină cercetările şi-le dă fetelor antidotul parţial. Într-un final realizează de dans...of! În toiul distracţiei fetele se înroşesc din cauza poţiunii(percepute de Miriam ca un elixir al dragostei). Dar când se întorc de pe Mako, pe Emma şi Rikki îi aşteaptă iubiţii. Cleo şi Lewis se îndrăgostesc.

25 "Ştiinţa atacă iarăşi"
"Dr.Dangerman" 22 septembrie 2007
22 decembrie 2006 125
Lewis şi Cleo sunt fericiţi împreună. Dar tocmai când se sărutau Lewis a zărit barca lui Denman! De când doctor "Bay-watch" l-a zărit pe Lewis l-a asaltat cu o grămadă de întrebări. Zane le dă un pont "Căutaţi în jurul insulei Mako şi veţi găsi ceva interesant!" pe care l-au luat in serios si lau aplicat. Dar când doctor Denman ajunge în bazinul cu Lună vede un solz mare din coada lui Cleo. Îl investighează şi vede că după ce s-a uscat se transformă în epidermă. Descoperă că solzul are aceleaşi proprietăţi ca ADN-ul din mostra lui Lewis. Rikki şi Zane se ceartă din cauza apropierii prea mari a lui Zane de sirene... iar acesta intră în contact cu Denman. Dezastrul se produce: Denman implantează camere pe fundul mării şi developează două poze: una cu o coadă de sirene, pe care i-o arată lui Zane, şi alta, în care sunt surprinse Cleo, Emma şi Rikki, sub apă, ca sirene.

26 "O răsucire in coadă"
"A Twist in the Tail" 22 septembrie 2007
29 decembrie 2006 125
Apoi, Denman îl cheamă pe Lewis să-i spună ce ştie despre sirene. Acesta tăgăduieşte! Dar se întâmplă inevitabilul: Denman le prinde pe fete! Ele îşi folosesc puterile pentru a scăpa, momentan. Dar acum, că le-au descoperit puterile, tentaţia e mult mai mare. Între timp familia Emmei e tulburată de dorinţa inexplicabilă a Emmei de a nu merge in Sandy Point, lângă Marea Barieră de Corali. Vieţile fetelor se înrăutăţesc din ce în ce mai mult! Acum nu mai pot intra în apă. Chiar şi-ar dori să nu mai fie sirene, mai ales cu Denman pe cap. Zane se duce la Rikki şi îi spune, fericit că există sirene. Apoi, Denman le prinde. De data asta le e mai greu să scape. Zane le vede ca sirene, în prinsoarea lui Denman. Cu ajutorul lui Zane şi al lui Lewis, scapă şi de această dată, dar nu definitiv! Domnişoara Chattham le spune că pot scăpa de puteri dacă sea aruncă în apă de Eclipsă de Lună. Fetele se aruncă, renunţând la puteri, cu foarte multe regrete. Dar adoua zi, Rikki şi Zane se despart, deoarece sunt mult prea diferiţi!Rikki se îndreaptă spre mare eliberată de griji dar, peste 10 secunde cade cu o coadă portocalie, mare şi elegantă! Familia Emmei decide să petreacă vacanţa la Uluru, în mijlocul Australiei! Totul e bine când se termină cu bine!
Note: Continuarea episodului tecut;Finalul primului sezon


[modifică] Sezonul 2 (2007-2008)
În cel de-al doilea sezon,fetele capătă noi puteri. De asemenea,o nouă fată în oraş,Charlotte, se îndrăgosteşte de Lewis,devenind rivala lui Cleo.Într-un episod,Charlotte află că buniac ei,Gracie,a fost sirenă.Accidental,descoperă Bazinul Cu Lună şi se aruncă în apă. Ea devine o "super-sirenă",deţinând toate puterile fetelor.De asemenea,Emma se îndrăgosteşte de un băiat-nou în oraş, Ash,căruia îi dezvăluie secretul fetelor,în ultimul episod.

[modifică] Episoade
# Titlu Prima difuzare Codul de producţie
27 (1) "Control"
"Control" 6 martie 2008
28 septembrie 2007 201
Este din nou lună plină. Dar de data aceasta, Lewis îşi ia toate măsurile de protecţie: descarcă un program de pe internet, în care scrie exact ora la care răsare luna...Tot de acolo află că această lună plină le-va afecta mai grav pe fete, deoarece va fii o aliniaţie de planete, cu Venus retrograd, cea ce va înrăutăţi starea de spirit. Apoi fetele pleacă spre casele lor cu o oră înainte de răsăritul lunii. Era vorba despre un program Nord-Corean,cea ce înseamnă că este setat pe ora Coreei, deci cu o oră a răsărit luna. Cand isi dadu seama Lewis ferele erau deja fetele, sub influenţa lunii se duc pe Mako. Acolo Lewis se duce după ele,dar...Cleo aruncă o rafală de vânt puternică pe el,Emma aduce viscolul,iar Rikki provoacă nişte trăsnete, chiar lângă el. Apoi, împreună creează o furtună puternică şi îl aruncă pe Lewis pe conul vulcanului. A doua zi, cănd se trezesc, nu îşi aduc aminte nimic. Cleo a vrut să o stropească pe Kim cu apă, dar a adus o rafală de vânt înspre ea, apoi Emma a vrut să congeleze ceva în frigider,dar a îngheţat toată bucătăria, iar Rikki,vrând să usuce nişte haine, dar le-a dat foc. Cleo descopera ca a primit un mesaj de la Lewis apoi fetele se duc după el pe Mako, şi îl găsesc îngrozit.
Absent: Brittany Byrnes ca Charlotte Wastford
Melodie: "Where We Belong" - Kate Alexa
Note: Primul episod al sezonului 2.

28 (2) "Probleme Duble"
"Double Trouble" 6 martie 2008
12 octombrie 2007 202
La liceu, apare o nouă fată:Charlotte Wastford. Între timp, Lewis o agasează pe Cleo, făcând totul pentru ea. Cleo fuge pe Mako pentru linişte, dar acolo vine Lewis care vrea să le testeze pe fete; Rikki dă foc unui delfin de jucărie, Emma sparge în bucăţi un pinguin, iar când vine rândul lui Cleo, aruncă o rafală de vânt spre Lewis, acesta copleşind-o cu prea multă dragoste. Apoi,Lewis se întâlneşte cu Charlotte care îi explică cum poate ea să se concentreze, iar lui Lewis îi vine ideea de-a încerca asta pe Cleo, dar nu funcţionează iar cei doi se despart!Charlotte se îndrăgosteşte de Lewis. Între timp Emma şi Rikki asistă la meciul de fotbal al lui Elliot, unde fratele lui Nate trişează şi îl faultează pe Elliot. Supărată, Emma îl face pe Billy(fratele lui Nate) să alunece pe gheaţă.
Melodie: "Another Now" - Kate Alexa

29 (3) "La poli opuşi"
"Fire and Ice" 7 martie 2008
5 octombrie 2007 203
Zane Bennet apare din nou. Acum este mutat la alt liceu, şi nu s-a mai văzut cu Rikki de mai mult de o lună. De această dată vrea să o facă pe Rikki să se întoarcă la el, dându-şi seama că a fi despărţiţi nu e ceea ce vrea. Zane află din nou că fetele sunt sirene, când Rikki este udată de Nate, iar ea îi cere ajutorul. Apoi Zane se duce la Bazinul cu Lună unde o sărută. Acum, Rikki îi spune şi despre noile puteri. Iar el promite că nu va spune nimănui. Cei doi se împacă în secret. Între timp, noua relaţie dintre Charlotte şi Lewis o face pe Cleo geloasă, chiar dacă Lewis îi tot spune că nu e nimic între ei.
Melodie: "Way To The Top" - Kate Alexa

30 (4) "Emma cea Rebelă"
"Emma Rebel" 7 martie 2008
19 octombrie 2007 204
Părinţii Emmei pleacă din oraş pentru un week-end, iar Rikki se mută la Emma pentru câteva zile. Stând cu Rikki, Emma consideră că este mai puţin populară decât Rikiki şi vrea să demonstreze că este şi ea rebelă, aşa că leneveşte toată ziua şi stă la TV, dar Rikki îi spune că tot nu este "rebelă". Aşa că se hotărăşte să dea o mega-petrecere la ea acasă. Între timp, Lewis vrea să arate că este bărbat, aşa că se înscrie la un curs de karate, care îl predă Nate, prietenul lui Zane. Dar Nate se îndrăgosteşte de Cleo şi îi trimite flori şi bomboane pentru a o seduce. Dar Cleo crede că toate cadourile sunt de la Lewis. Când părinţii Emmei vin acasă şi găsesc dezastrul Rikki se pretinde a fi vinovata da apoi Emma recunoaste adevarul.

31 (5) "Picătura Care a Vărsat Paharul"
"Pressure Coocker" 13 martie 2008
26 octombrie 2007 205
Când Lewis le prezintă fetelor o carte despre mitologia sirenelor, Emma şi Rikki acceptă să-i ajute pe Cleo şi Lewis să prepare o poţiune care îndeplineşte dorinţele. Pentru Cleo este o oportunitate să-şi reunească părinţii, dar porţiunea iese de sub control şi se întinde pe toţi pereţii Juicenet Café(datorită lui Rikki), fetele şi Lewis trebuie să-i cureţe înainte ca Wilfred să aducă o echipă ca să filmeze o reclamă. Rezultatul nu este cel dorit de Cleo, pentru că tatăl său nu şi-a dorit să fie iarăşi o familie unită, ci să aibă o unealtă nouă pentru detectat peştii.

32 (6) "Hocus-Pocus!"
"Hocus Pocus" 13 martie 2008
2 noiembrie 2007 206
Viaţa lui Cleo devine tulburătoare, văzându-i pe Charlotte şi Lewis împreună. Lewis vrea să o convingă că nu e nimic între el şi Charlotte, dar fără succes. Iar, ,Don invită o doamnă la masă alături de Charlotte, fiica ei, spre marea disperare a lui Cleo. Ea, dar şi Kim crede că Don vrea să-le înlocuiască mama cu mama lui Charlotte aşa că Cleo, Emma şi Rikki îşi folosesc toate puterile pentru a o îndepărta pe doamna Wastfoerd de familia Sertotri. Dar de fapt, mama lui Charlotte era doar o supervizoare de a tatălui lui Cleo.

33 (7) "Partea Greşită a Şinelor"
"Wrong Side of The Tracks" 14 martie 2008
9 noiembrie 2007 207
Laptopul lui Lewis se strică. Vrând să-şi cumpere un nou laptop, se hotărăşte să-şi ia o slujbă. Astfel, ocupă postul lui Cleo de la parcul marin, care a fost concediată dintr-un motiv ridicol: a râs de doamna Geddis, când aceasta a fost stropită de Rhony. Rikki şi Emma vor să-şi ajute prietena să-şi primească slujba înapoi. Hotărăsc să meargă la parcul marin să rezolve. Dar când o uşa subacvatică rămâne deschisă, Ronny, delfinul vedetă, scapă, iar Lewis este primul suspect. Până la urmă, delfinul dispărut reapare în ultimul moment.

34 (8) "Cel bun,Cel rău şi Lewis McCartney"
"In Hot Water" 14 martie 2008
16 noiembrie 2007 208
Rikki este jenată să le spună prietenilor săi unde locuieşte. Când Zane şi Nate ies la o plimbare cu motocicletele, Nate fură o emblemă de la motocicleta lui Terry, tatăl lui Rikki. În final, Rikki îl duce pe Zane acasă la ea. Zane nu are nici o problemă cu casa cea săracă a lui Rikki, dar când Terry îi vede sărutându-se, îi interzice fiicei sale să se mai vadă cu el, crezând că Zane a umblat la motocicletă. Zane vine mai târziu să repare motocicleta. Tatăl lui Rikki îl acceptă şi alături de Emma, Cleo şi Lewis fac un grătar afară.
Melodii: "We Are Togheter","Another Now" - Kate Alexa

35 (9) "Dragă,ţi-am otrăvit Calul!"
"Riding for A Fall" 20 martie 2008
23 noiembrie 2007 209
Emma este forţată de mama sa să-l ducă pe Eliot la orele de călărit. Devine geloasă pe Ash, instructorul de călărit că este mai bun ca ea. Ash îi spune Emmei să-l lase pe Rebel, calul lui la păscut, dar încearcă să o avertizeze să nu-l lase să mănânce buruieni, pentru că sunt otrăvitoare. Rebel este bolnav, iar Emma vrea să-l ajute cu un remediu de pe Internet. Folosindu-şi puterile, Emma face o nisoare care îi scade temperatura calului.

36 (10) "Imposibil de Ascuns !"
"Unfathomable" 20 martie 2008
23 noiembrie 2007 210
Cleo ia o notă proastă la examenul de la biologie,iar tatăl ei nu o mai lasă să iasă din casă şi colac peste pupăză,o are ca meditatoare pe...Charlotte. Aceasta din urmă,arată un interes spre medalionul său.
Melodie: "I Let Go" - Kate Alexa

37 (11) " Vânătoarea de Comori !"
"Treasure Hunt" 21 martie 2008
7 decembrie 2007 211
Tatăl lui Rikki îi spune acesteia că trebuie să se mute la ţară sau în alt oraş din lipsă de bani. Din această cauză, Rikki îl ajută pe Zane să găsească o comoară pe fundul oceanului, recompensa fiind o sumă mare de bani. Dar când nu le spune lui Cleo şi Emma întreaga poveste, acestea se supără şi decid să-l contacteze pe Lewis, care le-a spus că va fi acolo pentru ele tot tipmul. Dar pentru că Charlotte îl ţine ocupat, acesta aproape că a pierdut şansa de a le ajuta pe sirene, când aveau mai mare nevoie de el. Mai târziu, Rikki se loveşte la cap şi nu mai poate continua căutările, dar când le spune prietenilor că are nevoie de bani pentru tatăl său, aceştia decid să o ajute.

38 (12) "Sirena monstru"
"Monster" 21 martie 2008
14 decembrie 2007 212
Emma caută un coral frumos pentru acvariul lui Cleo. Dar când îşi taie degetul în el, aceasta începe să se poarte ciudat. Emma se transformă într-un monstru dar este stropită cu antidotul pentru peşti a lui Lewis, primit de la colegul lui Cleo. Între timp, Charlotte este convinsă că Cleo vrea să-i saboteze relaţia cu Lewis.

39 (13) "Tabăra pe Insula Mako"
"Camping of Mako Island" 22 martie 2008
21 decembrie 2007 213
Luna plină apare pe cer din nou. Familia Sertori pleacă într-o mini-vacanţă pe insula Mako. Vin de asemenea şi Emma, Rikki, Charlotte şi Lewis. Când Rikki şi Emma se trezesc văzând că Cleo lipseşte, hotărăsc să plece în căutarea ei, nefiindule frică de luna plină. Charlotte descoperă bazinul cu lună şi e la un pas să devină sirenă. Noroc cu Emma, care îngheaţă apa chiar când aceasta vrea să o atingă.

40 (14) "Cleo contra Charlotte"
"Cleo vs. Charlotte" 6 septembrie 2008
28 decembrie 2007 214
Cleo crede că a pierdut mult timp fără Lewis. Îi cere un sfat lui Rikki pentru a restabili relaţia cu Lewis şi pentru a îmbrăţişa abilităţile sale unice şi peste astea, spre deosebire de Charlotte, Cleo nu e tocmai o fată obişnuită. Emma este dezamăgită ca nu a obtinut postul de supervizor, dar ce o deranjeazae ca l-a luat Ash.
Melodie: "I Won't Walk Away" - Kate Alexa

41 (15) "Irezistibil"
"Irresistible" 6 septembrie 2008
4 ianuarie 2008 215
Zane îl întreabă pe Lewis despre o porţiune mitică a dragostei care ar avea efect asupra sirenelor. El îl motivează pe Lewis că ar putea folosi porţiunea în scopul de a fi din nou cu Cleo, dar Lewis îl refuză zicând că este un mit. Zane face rost de porţiune şi a ajuns din greşeală la Nate de care se îndrăgostesc şi Cleo, şi Emma, şi Rikki. Într-un final Zane şi Lewis îşi dau seama că atunci când fetele nu mai sunt lângă Nate îşi pierd pasiunea pentru el şi reuşesc să-i fure porţiunea.

42 (16) "Viziunea"
"Visions" 7 septembrie 2008
11 ianuarie 2008 216
Lewis este surprins când visează că Cleo este o sirenă şi este fotografiată de oameni. Mai târziu, el şi Cleo îi duc pe Elliot şi Kim la parcul marin. Între timp Emma crede că se întâmplă ceva ciudat între Ash şi Rikki.
Melodii: "Somebody Out There","Feel It Too" - Kate Alexa

43 (17) "Probleme cu luna plină"
"Moonstruck" 7 septembrie 2008
18 ianuarie 2008 217
Luna plină apare din nou, dar fetele insistă că nu au nevoie de ajutorul lui Lewis. Aşa că Cleo şi Rikki stau acasă la Emma, iar Ash vine în vizită. Dar când fetele sunt afectate de Lună, Lewis trebuie să le oprească înainte ca ele să îi spună lui Ash de secretul lor.

44 (18) "Treaba se încinge"
"The heat is on" 13 septembrie 2008
25 ianuarie 2008 218
Astăzi este aniversarea de un an de sirene,iar Cleo a plănuit totul: a aranjat un loc de petrecere în Bazinul cu Lună, unde a adus un proiector, unde vor rula câteva imagini cu ele trei şi cu Lewis. Dar în timp ce ea se speteşte pentru ca totula ieşi perfect, Emma se ceartă cu Rikki din cauza lui Ash şi Zane(deoarece Zane a vărsat din greşeală suc pe Emma, iar Emma s-a supărat pe el, apoi Ash i-a sărit în ajutor Emmei, luându-se la ceartă cu Zane), iar Lewis se află la o întâlnire cu Charlotte. Deci, cele două şi Lewis au uitat complet de petrecere. Dar în cele din urma Emma şi Rikki s-au împăcat cu ajutorul lui Cleo şi cele trei au petrecut pe cinste.
Melodii: "Another Now","Nobody Knows" - Kate Alexa

45 (19) "Codul Grace - Partea 1"
"The Grace code (part 1)" 13 septembrie 2008
1 februarie 2008 219
Cercetările lui Lewis îl conduc la Max, prietenul lui Gracie din anii 50. Max îl sfătuieşte pe Lewis să nu o părăsească pe Cleo dacă o iubeşte cu adevărat.
Absent: Claire Holt ca Emma Gilbert
Imagini episod: click
Note: Prima parte din "Trilogia H2O"

46 (20) "Codul Grace - Partea 2"
"The Grace code (part 2)" 14 septembrie 2008
8 februarie 2008 220
Cleo, Rikki, Emma şi Lewis adună informaţii despre Gracie şi află cu stupoare că este bunica lui Charlotte. Charlotte îşi dă seama că se întamplă ceva cu Lewis. Charllote vede un film cu Gracie sirenă.
Imagini episod: click
Note: A doua parte a trilogiei

47 (21) "Apoi au fost patru"
"Then they were four" 14 septembrie 2008
15 februarie 2008 221
Charllote află de bazinul cu lună din insula Mako şi exact în momentul când luna plină se reflectează în apă, Charllote se aruncă în apă. I se atribuie puteri de sirenă. A doua zi Charllote se întalneşte cu Lewis şi sare în apă şi se transformă în sirenă.
Imagini episod: click
Note: A treia parte din "Trilogia H2O"

48 (22) "Baloane, baloane şi probleme"
"Bubble, bubble, toil and trouble" 21 septembrie 2008
20 februarie 2008 222
Fetele se resemnează cu faptul că Charlotte este sirenă şi Lewis le convinge să o înveţe să-şi descopere şi să-şi controleze puterile. Fetele au început să se înţeleagă bine, dar atunci când Emma, Cleo şi Riki află că Charlotte are toate puterile de sirenă, decid să se îndeparteze de aceasta.
Melodie: "Way To The Top" - Kate Alexa

49 (23) "Nepăsător"
"Reckless" 20 septembrie 2008
29 februarie 2008 223
Nate îl stropeşte pe Lewis cu apă, dar acesta aruncă cârligul de la undiţă spre skyjetul lui Nate şi îl dărâmă din el. Între timp Charllote a căzut în bazinul de la parcul marin şi se sperie de Ronny. Lewis şi Cleo o salvează. La cafenea Nate se bate cu Lewis. După ce Nate îi fură barca, Charllote intră în apă şi îşi foloseşte puterile asupra lui Nate. La sfarşit fetele au reuşit să o oprească facându-lpe Nate să nu-i mai pese de skyjet.
Imagini episod: click

50 (24) "Compania de trei"
"Three's Company" 21 septembrie 2008
7 martie 2008 224
De ziua lui Lewis, Charlotte organizează o petrecere surpriză unde îi invită pe toţi prietenii ei de la fosta şcoală, dar şi pe Emma, Cleo, Ash şi Rikki. Rikki refuză, iar in timpul petrecerii Charllote le trimite pe Cleo şi Emma să ia ceva dintro magazie. Dupa ce Emma şi Cleo au intrat Charllote îngheaţă mânerul şi face ca apa dintr-o conductă spartă să sară pe fete. Atunci ele se transformă în sirene şi rămân acolo pentru tot restul petrecerii. Ash e la un pas de a afla secretul fetelor, dar apare Rikki şi salvează situaţia. Lewis nu se distrează la petrecerea lui Charlotte, dar fetele organizează o petrecere pe gustul lui. Ceea ce ele ştiau mai bine decât Charlotte, ea zicea că ştia mai bine decât ştie Lewis, dar nu avea dreptate.
Melodie: "Tonight" - Kate Alexa
Imagini episod: click
Note: Lewis împlineşte 17 ani.

51 (25) "Schmbarea de pe plajă"
"Sea change" 21 septembrie 2008
14 martie 2008 225
Charlotte îi interzice lui Lewis să mai vorbeasca cu Cleo. Mai târziu Cleo îl suna pe Lewis acesta îi spune pe scut despre înţelegerea cu Charlotte îi inchide şi îl ia. Tatăl lui Cleo o pune să spele vasele, iar aceasta fuge de acasă. Se luptă cu Charllote iar aceasta îi ia lănţişorul lui Cleo. Lewis îi pune lănţişorul lui Charllote şi o sărută. Cleo vede şi fuge. Îl sună pe Lewis şi Charllote îi inchide telefonul, şi îl pune la ea în geantă. A doua zi Lewis nu îşi mai găseşte telefonul, dar îl vede la Charllote în geantă. Ascultă mesajul de la Cleo, şi pleacă după ea. O găseşte, o salvează de rechinul care era să o mănânce şi o scoate afară din apă. Îi spune acesteia că ar vrea să fie mai mult decât prieteni, şi ei sunt din nou împreună urmând un sărut dulce.
Imagini episod: click

52 (26) "Bătălia Finală"
"Finale" 27 septembrie 2008
21 martie 2008 226
Charlotte se duce la bazinul cu lună şi acolo apar şi Cleo, Emma şi Rikki. Ele se luptă cât pot până când Charlotte este aruncată în apă de fete şi când a apărut luna de 50 de ani Charlotte şi-a pierdut puterile de sirenă şi nici nu va mai fi sirenă vreodată. Dupa toate astea Lewis îi da lui Cleo medalionul înapoi iar Emma îi arata lui Ash ca este sirena. Acesta accepta asta si raman prieteni.
Melodie: "You're Everything" - Kate Alexa
Note: Sfârşitul sezonului 2.


[modifică] Sezonul 3 (2009-2010)
Primul episod a fost difuzat pe 26 octombrie 2009 în UK. În România va fi difuzat probabil în 2010,din cauza ca Dinsey Channel Romania nu accepta H20 Adauga Apa ca serial deoarece nu este o cooproductie Disney,dar s-ar putea ca din Mai sa fie pe Prima Tv.Seria se centrează pe Rikki şi Cleo care trebuie să se descurce singure cu puterile lor datorită faptului că Emma a plecat cu familia în Europa.Apar două noi personaje: Bella Hartley (Indiana Evans), care este o sirenă de la nouă ani şi o bună cântăreaţă, şi Will(Luke Mitchell) un scufundător profesionist care încearcă să desluşească secretele Insulei Mako, şi din greşeală dezlănţuie o putere de necontrolat care transformă apa împotriva sirenelor.Fetele trebuie să aibă grijă şi cu Zane,care vrea să divulge secretele Insulei Mako după ce Rikki se desparte de el.

[modifică] Episoade
# Titlu Prima difuzare Codul de producţie
53 (1) "Deşteptarea"
"The Awakening" TBA
26 octombrie 2009 301
Când Emma este plecată făcând o excursie în jurul lumii cu părinţii ei, Cleo şi Rikki sunt forţare să se lupte cu probleme lor de sirene.Printre ele apare o noua sirena Bella care la noua ani a devenit sirena in pesterile din Irlanda.Cu surprindere apare un nou baiat pe nume Will,inalt chipes si dragut. Acesta face o excursie pe insula Mako,unde descopera bazinul cu luna.Zane ii face o surpriza lui Rikki,noul bar care se va numi Rikki's care isi va avea deschidera chiar in aceasta seara si astfel ii propune sa devina parteneri de afaceri al barului.Rikki incantata de acest lucru imparte impreuna cu Zane invitatii pentru marea deschidere.Cu atata bucurie in suflet Rikki uita ca in seara aceasta in care se va deschide barul este luna plina.Cleo o avetrizeza pe Rikki ce pericol exista daca nu sunt atente cu luna plina.La marea deschdere a barului apare Bella .Pe insula Mako Will deslantuie o forta de necontrolat si astfel este atacat de un sarpe de apa.Sarpele de apa se indreapata catre barul Rikki's,acolo unde o ataca pe Rikki,Cleo si Bella sar in ajutor.Aici Cleo descopera ca si Bella este o sirena ,cele doua o salveaza din ghearele sarpelui de apa si descopera ca mai au doua problema de infruntat apa si will.Luna plina a facut ca apa sa le atace.Fetele isi dau seama ca nu stiu nimic despre Insula Mako.Astfel Bella intra in trioul de sirene,unde se leaga o prietenie foarte frumoasa.

54 (2) "Vanatoarea junglei"
"Jungle Hunt" TBA
27 octombrie 2009 302
A doua zi la scoala fetele sunt surprinse de insistentele lui Will.Facand referire la o excursie pe insula Mako.Bella se pune voluntara la aceasta excursie.Cleo si Rikki sunt ingrijorate in legatura cu acest lucru si sunt decise sa-i urmareasca.Pe insula Mako Bella accidental cade in apa astfel transformandu-se in sirena,dar din fericire apare Rikki care o salveaza.Will este putin tulburat de aparitia lui Rikki pe insula Mako,dar totul isi revine la normal,In pestera insulei apar Cleo si Lewis unde descopera peretele pesterii plin cu apa astfel amandoi raman cu gura cascata.Din intaimplare Bella cade accidental in gaura pesterii. Rikki si Will sunt speriati de disparitia ei,in final ajung si ei in pestera unde se intalnesc cu Lewis si Cleo.Lewis si Will fac cunostinta si incearca sa-si de-a seama ce s-a intamplat cu insula Mako.Will le povesteste ce s-a intamplat in acea seara de luna plina unde a dzlantiut o forta de necontrolat si a fost atacat de un sarpe de apa.Rikki incepe sa il acuze pe Will de faptul ca a fost un neglijent in legatura cu acea forta dezlantuita.La insultele lui Rikki intra Bella care o opreste,Will stijenit isi cere scuze si pleaca.Bella se duce dupa el si ii explica ca nu el este de vina si sa nu se simta stijinit in legatura Rikki.Lewis incearca sa-si dea seama de aceasta problema cu apa,dat nimic.Singurul lucru e de stiut ca vor veni vremuri grele in legatura cu apa de pe insula Mako.

55 (3) "Pastreaza dusmanul din tine"
"Keep Your Enemies Close" TBA
28 octombrie 2009 303
Cleo devine asistentul de formare a delfinilor,ea este incantata de acesta slujba,dar Rikki este de alta parere.Astfel se incing spiritele,Will isi face o venire in parcul marin unde il intalneste pe Ronnie,delfinul parcului.Cleo fiind acum asistent de formare al delfinilor trebuia sa-l invete pe Ronnie o smecherie,dar lucrurile se complica Cleo il gaseste pe Will inotand cu Ronnie.Ea speriata ii ordona sa iasa din apa altfel ea va fi concediata.Will nu o asculta si continue sa inoate cu Ronnie,in clipa aceea apare Leni,seful lui Cleo.Ea ii incearca sa-i spuna ca il invata pe Ronnie o smecherie de salt,iar in clipa urmatoare Will ii arata lui Ronnie o smecherie de salt ,Leni este foarte incantat de "progresul lui Cleo" in privinta lui Ronnie.Astfel incat Cleo are acum o problema saltul lui Ronnie.La barul Rikki's,Rikki nu este de loc inacantata de cantecele lui Nate cea ce o ataca pe Bella,astfel incat Bella este obligata sa-si petreaca toata ziua cu Nate pentru a scrie un cantec.A doua zi Cleo este chemata de Leni care a adus niste inspectori marin pentru ai arata noul salt al lui Ronnie.Cleo este tulburata deoarece ea nu l-a invatat pe Ronnie saltul si Will.Din pacate lucrurile nu ies cum si-ar fi dorit Cleo.Dupa cateva ore este anuntat festivalul de sarituri al delfinilor la care va trebui sa participe si Cleo,dar din fericire apare Will care o salveaza in legatura cu Ronnie.Seara la barul Rikki's,Bella ca in semn de prietenie si iertare ii canta o melodie lui Rikki.

56 (4) "Ziua indragostitilor"
"Valentine's Day" TBA
29 octombrie 2009 304
Este Ziua indragostotilor,iar fetele se gandesc ce vor face cu iubitii lor.Bella incearca sa se apropie de Will ,dar acesta nu o prea baga in seama.Cleo il insulta pe Lewis in legatura cu pescuitul(ce nu are nimic in comun cu romantismul),astfel el isi petrece toata ziua singur.Ea este obligata sa aiba grija de Kim care tot face avansuri unor baieti.Pe alta parte Rikki nu se simte cu Zane ca de Ziua indragostitilor,astfel isi pierde calmul cu Zane.Tatal lui Cleo se intalneste cu Samantha care este responsabila cu actele barcii lui.Seara Rikki isi cere scuze lui Zane cu privire la baloane.Zane o iarta si ii face o surpriza de Ziua indragostitilor.Acasa la Cleo ,Don este emotionat in legatura cu intalnirea cu Samntha,dar Cleo il linistete.Pe usa intra Lewis care ii da un trandafir in semn de iubire>

57 (5) "Idei marete"
"Big Ideas" TBA
30 octombrie 2009 305
Cleo are un vis ingrozitor legatura cu luna plina,ceea ce o ingrijoreaza mai mult cu privire la urmatoarea luna plina.Zane are probleme cu barul Rikki's,astfel incat creaza un concurs de motorcros pentru a castiga 1000 de dolari la care va participa:Zane,Nate,Will si mai multi participanti.Cleo si Lewis fac o cercetare pe insula Mako cu privire la apa din bazin.Seara Cleo si Lewis il cheama pe Will la cina care le povesteste inca o data ce s-a intamplat in aceea noapte de luna plina pe insula Mako.A doua zi incepe cursa de motrocros,unde Rikki si Bella isi dau seama ca Zane si Nate vor sa castige banii pentru ei.Astfel fetele le dau o lectie pe merit si concursul este castigat de Will.Zane frustrat nu vrea sa inmaneze premiul,dar apare Rikki care ii spune ca,concursul este castigat pe merit.Seara Rikki isi rezolva neintelegerile cu Zane si totul revine la normal.

58 (6) "Secrete si lumini"
"Secrets & Lies" TBA
2 noiembrie 2009 306
La scoala in laboratorul de chimie Lewis incerca sa afle mai multe despre apa de pe insula Mako,dar apare profesoara de stiinte ,Doamna Taylor care incearca sa afle mai multe despre "proiectul lui Lewis".Cleo o invita pe Doamna Taylor la ea acasa pentru a rezolva problema in legatura cu "proiectul lui Lewis".Acesta este speriat cand o vede in casa,dar din fericire Cleo salveaza situatia.Rikki descopera ca Sophie si Will au o legatura si ca acestia vor sa mearga pe insula Mako.Bella suparata ca Will ar fi cu aceea fata inoata spre insula Mako,dar din nefericire apare Will si Sophie care cat pe a-si sa o descopere pe Bella transformata in sirena.Astfel apare Rikki care o salveaza pe Bella.Bella se face de ras in fata lui Will (crezand ca are o relatie cu Sophie,aceasta fiind sora lui),el isi cere scuze in aceasta privinta.

59 (7) "Familii fericite"
"Happy Families" TBA
3 noiembrie 2009 307
Cleo,Don si Kim ies cu Samantha pe plaja sa inoate,dar cum e de stiut Cleo nu poate intra in apa in fata a mii de oameni.Prntre cei din barul Rikki's isi face prezenta o fata roscata,supla si cu mult tupeu,pe nume Sohpie.Ea candideaza ca angajat al barului Rikki's.Rikki se cearta cu Zane in privinta aceasta deoarece ea vroia sa o puna pe Bella ca angazatul barului,astfel Zane le pune pe Bella si Sophie la un test pentru a alege cine va ocupa locul de angajat al barului.Aici spiritele se incing Sophie ii saboteaza locul de munca lui Bella si aceasta este conciediata.Bella se simte stijenita in privinta aceasta,dar Rikki o incurajaza.Pe plaja Samantha iese din apa si incearca sa aiba o discutie cu Cleo,dar o atinge cu una din mainile ude.Cleo speriata fuge in apa.Acasa Don incearca sa vorbeasca cu Cleo,dar fara sperante.Seara Samantha ii spune lui Cleo ca relatia cu Don nu va merge.Cleo trista cu privire la Samantha si tatal ei ,ea vorbeste cu Don dimineata,Astfel el si cu Samntha isi anunta dragostea dintre ei doi.Kim nu asimileaza vestea cu bucurie,dar Cleo o ajuta sa vada lucrurile mai clar.Bella incearca sa aiba o discutie cu Sophie dar nimic,ceea ce conteaza este ca toata lumea este fericita.

60 (8) "Rapirea"
"Kidnapped" TBA
4 noiembrie 2009 308
Cleo si Rikki se sfatuiesc ce vor face in seara aceasta.Nate o roaga pe Bella daca mai vrea sa ramana sa repte cu el la melodii,dar apare Cleo care ii aminteste ca este luna plina,aceasta se scuza fata de Nate.Lewis montaza o camera de filmat pe o stanca al insulei Mako pentru a afla ce se va intampla cand va aparea luna plina.Acasa la Cleo,toata lumea verifica daca totul este in regula,iar pe neasteptate apare Will care vrea sa vorbeasca cu Bella.Will vrea sa o convinga pe Bella sa faca o excursie pe insula Mako acum ca va fi luna plina,aceasta il refuza.Dupa zece minute apare luna plina care trimite un sarpe de apa catre sirene.Acasa la Cleo lucrurile se incing din cauza ca apa de la robinet incepe sasneasca.Will pleaca suparat,iar Bella este atacata de apa.Will se intoarce pentru ai cere scuze,dar observa ca nu mai este.Sarpele de apa o trimite pe Bella catre insula Mako,acolo unde se oglindeste luna .Will speriat in privinta ei se duce cu Lewis acasa la el pentru a lua echpament de excusrsie.Cleo si Rikki se indreapta catre insula Mako pentru a o salva pe Bella .In final reusesc sa o salveze,dar isi face aparitia Lewis si Will care din fericire nu le vad pe fete.Will gaseste o crapatura in perete si ramane nedumerit.A doua zi Lewis se uita la caseta din camera de filmat,dar nu gaseste nimic.Will le avertizeaza pe fete ca nu se va lasa pana nu descopera adevarul despre Mako.

61 (9) "Ucenicul vrajitorului"
"The Sorcerer's Apprentice" TBA
5 noiembrie 2009 309
Lewis vrea sa o tina pe Cleo sub control pentru a nu face vreun experiment cu apa de pe insula Mako,dar planurile lui nu ies vroia si Cleo il convinge pe Don sa iasa cu Lewis la "Golf" astfel ea a putut face un experiment impreuna cu fetele.Dar lucrurile au luat o intorsatura,astfel Rikki se joaca cu apa atacandu-l pe Hector pestisorul lui Cleo.In acel moment isi face aparitia Will care vroia sa discute cu Cleo.In final Cleo reuseste sa-si salveze pestisorul cu ajutorul lui Bella care isi foloseste puterile,Will devine suspicios in privinta ei.Dupa ce Lewis termina partida de 'Golf" cu Don acestia se intorc acasa unde Cleo ii povesteste lui Lewis ce s-a intamplat.Lewis si Cleo ajung la un acord sa nu mai faca lururi periculoase pe ascuns,cum ar fii apa din insula Mako.

62 (10) "Evidentiat"
"Revealed" TBA
6 noiembrie 2009 310
Cleo si Rikki o avertizeaza pe Bella cu privire la relatia dintre ea si Will,fapt ce duce la descoperira lui Will ca Bella este o sirena.Aceasta ii povesteste ca atunci cand a avut noua ani a devenit sirena intr-o grota din Irlanda,astfel cerundu-si iertare si acoperindu-le pe Rikki si Cleo cu orice fapt ca si ele ar fi sirene.Fetele sunt speriate in legatura cu Will,deoarece ar puta divulge secretul lui Bella astfel si Cleo si Rikki ar fi descoperite.Rikki o avertizeaza pe Bella ca nu ar trebui sa mai stea pe langa Will,daca vrea ca secretul lor sa nu fie descoperit.Seara la barul Rikki's Will apare explicandu-i lui Bella ca nu va spune secretul ei.Astfel fetele au o discutie cu Bella in care ea le spune ca tine foarte mult la Will si ca indiferent de ce se va intampla secretul lor este in siguranta.

63 (11) "Adauga o fata la inima"
"Just A Girl At Heart" TBA
18 ianuarie 2010 311
Bella se gandeste ca Will este intersat de ea ca sirena nu ca o fata normala.Cleo o ajuta pe Rikki cu barul,deoarece Zane a avut ideea ingenioasa de a aduce niste copii pentru un spectacol in barul Rikki's si bineinteles pentru profit.Astfel Rikki se costumeaza in clovn si face tot felri de smecherii cu apa fapt ce duce la descoperira ei ca sirena,dar Cleo o ajuta in final.Rikki ii da o lectie lui Zane "ca niciodata sa nu lase copiii pe mana altora".

64 (12) "Crima si pedeapsa"
"Crime & Punishment" TBA
19 ianuarie 2010 312
Este ziua lui Rikki din intamplare ea gaseste niste bani de cotrbanda,astfel ea este rapita.Ea trebuia sa ajunga la o petrecere surpriza organizate de Cleo si Bella pe insula Mako,dar nu mai ajunse,fapt ce duce la niste suspiciuni.Ele ii cer ajutor lui Will ceea ce da de seama ca sunt obligate sa le spuna tot adevarul despre secretul lui Cleo si Rikki ca sirene.Will si fetele reusesc sa o salveze pe Rikki din ghearele hotilor si a incendiului provocat de ei.In final Will,Cleo,Zane si Bella ii fac o petrecere surpriza lui Rikki.

65 (13) "A avea si a detine inapoi"
"To Have & To Hold Back" TBA
21 ianuarie 2010 313
Lewis primeste o sansa de a studia in strainatate,dar nu stie cum sa o anunte pe Cleo.Este nunta lui Don si-al Samanthei,iar in timpul ceremoniei Lewis ii da vestea lui Cleo despre aceasta sanasa de a studia in strainatate.Cleo accepta cu resemnare plecarea lui Lewis.Kim incearca sa opreasca ceremonia,dar fara sansa.Will,Zane si Lewis ii duce pe Don si Samantha pe insula Mako,unde isi vor termina ceremonia de casatorie si unde toata lumea ii asteapta Cleo,Rikki,Zane,Lewis,Bella,Kim....La sfarsitul nuntii Lewis si Cleo isi iau la revedere,sperand ca el se va intoarce pentru balul absolvirii.Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.